European Friends of Russia

N-SA denktank over Rusland – N-SA thinktank about Russia

De jongeheer van Raspoetin op sterk water

Posted by Kris Roman on July 27, 2008

 

De jongeheer van Gregori Raspoetin staat in de prostaatkliniek van St. Petersburg op sterk water. De uitzonderlijk grote penis van 28,5 centimeter ‘hangt’ in een glazen weckpot. En dát trekt veel bekijks…

Raspoetin was volgens sommige Russen een alternatieve geneesheer. Anderen noemden hem ‘de gekke monnik’ en een relatief kleine groep zag in hem een religieuze pelgrim. Feit is dat Raspoetin naam kreeg in 1907. Hij genas toen op miraculeuze wijze de zoon van tsaar Nicolaas II van zijn hemofilie-bloedingen. 

Raspoetin trad niet veel later toe tot de tsarenfamilie. Hij kreeg steeds meer invloed, ook politieke. Het verhaal gaat dat hij zelfs ministers benoemde en ontsloeg.

Vermoord

Na bijna tien jaar macht eindigde Raspoetin vermoord. Door zijn grote macht aan het hof en op de Russische politiek, werd hij vooral door de Russische adel steeds meer gewantrouwd. De Russische prins Felix Joesoepov vergiftigde, beschoot en vermoordde Raspoetin op 47-jarige leeftijd. Zijn penis werd van zijn dode lichaam afgesneden en op sterk water gezet.

Op dit moment wordt het circa 30 cm lange geslachtsdeel nog steeds bewaard. De Russische arts Igor Knyazkin, eigenaar van een kliniek voor vruchtbaarheidsproblemen, is de eigenaar van de piemel. “Hij is groter dan die van Napoleon”, aldus Knyazkin in De Pers. Want ook Napoleon heeft zijn piemel in een weckpot. 

Museum Erotika

“We behandelen hier zo’n 1500 mensen per maand. Aan prostaatproblemen, geslachtsziekten, vruchtbaarheidsproblemen, erectiestoornissen, noem het maar op. Het ‘Museum Erotika’ stelt mijn patiënten op hun gemak”, stelt Igor Knyazkin. “Het neemt de angst voor een eventuele behandeling weg. Ik krijg niets dan positieve reacties van mijn patiënten. Ze geven me zelfs aanvullingen op mijn collectie.”

“De meeste museumbezoekers komen voor de piemel van Raspoetin”, vult zijn receptioniste Anna hem aan. Volgens de overlevering waren zijn genitaliën eigenlijk 30,3 centimeter lang en zouden ze niet op sterk water staan, maar compleet uitgedroogd zijn. “Nee hoor, dit is ‘m echt.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: